Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Saboteur-Το φτηνότερο netbook μόλις 60 ευρώ.

Ασχημα νέα για τους fans του γνωστού παιχνιδιού Saboteur της EA. Η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα ερχόταν ένα Sequel του παιχνιδιού εάν βρισκόταν αρκετός κόσμος να το αγοράσει. Το παιχνίδι αν και πήγε αρκετά καλά σε πωλήσεις δεν ικανοποιήσε αφήνοντας ένα πολύ μικρό ποσοστό στην πιθανότητα να κυκλοφoρήσει και συνέχεια.
Σε ένα άλλο θέμα ανακοινώθηκε απο την εταιρία Lanyu φτηνότερο σε κυκλοφορία Netbook του κόσμου. Το LY-EB01 με επεξεργαστή 266Μhz οθόνη 7' με ανάλυση 800χ400 TFT/LCD 128Μb RAΜ και μια μπαταρία λιθίου είναι η απάντηση σε όλους αυτούς που προσθέτουν άχρηστα χαρακτηριστικά σε Netbooks και γενικά σε όλα τα συστήματα υπολογιστών προσφέροντας άχρηστες δυνατότητες σε αυτούς που αναγκάζονται να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη για να ικανοποιήσουν την επιθυμία τους "να μπαίνω στο Internet και να γράφω κείμενο" ατάκα που κάνει όλα αυτά τα "καθάρματα" σε καταστήματα υπολογιστών που δεν προωθούν προιόντα όπως το παραπάνω αλλά υπερPC με δυνατότητες που δεν θα χρειαστεί ποτέ ο αγοραστής.
Καλώς η κακώς πάντως η αγορά ξυπνάει και η εξίσωση στα κόστη με τις άλλες χώρες του κόσμου είναι ορατή καθώς η τεχνολογία γίνεται όλο και πιο φτηνή και οι νέες γενιές ξέρουν ακριβώς τι ζητούν απο αυτή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου